Candi Escrivà i Alborch neixcandi a Algemesí l’11 de Maig de 1968. Comença la seua activitat musical als 6 anys a l’Schola Cantorum d’Algemesí, on rep classes de solfa (mètode Kodály), canta en tots els seus cors (Minicantors, Xiquets Cantors i Cor J.Bta Cabanilles), i comença el seu aprenentatge com a director amb Diego Ramon i Lluch. Participa als cursos de direcció de l’Schola Cantorum d’Algemesí, de Cervera i de Sogorb, amb els professors: Vicki Lumbrosso, Alain Langree, Lluís Virgili i Erwin List. Amb Diego Ramon va acabar tots els estudis d’especialista en el metode kodály. Va ser un dels mestres que començaren a impartir per primera vegada música per les escoles a Algemesí dins el programa Música a l’Escola.

      Va estar donant classe a alumnes d’infantil a la Societat Musical Santa Cecília de Cullera des de l’any 1996 fins al 2006. A l’Escola de Música Kodály de Meliana del 98 al 08 on donà classes de solfeig a alumnes fins als 14 anys i on dirigí el Cor Kodály de veus blanques, i el cor de veus mixtes Cor Bartok. També va dirigir la Coral Arpa d’Or d’Alcàntera de Xúquer del 95 al 01.

      Al 2008 va fundar, amb Juan Bta Gimeno (professor de guitarra especialista en el metode Suzuki) l’Escola Bressol de Músics a Algemesí, on donà classes d’aprenentatge musical a alumnes a partir dels 3 anys.

      Dirigeix el cor de veus blanques i La Coral de la Societat Artística Musical d’Alginet.

      És el director del Cor Madrigal de Benifaió des del Nadal de 2002, on ha dirigit, entre altres obres els oratoris “Israel a l’Egipte” i “El Messies” de G. F. Händel per a cor, solistes i orquestra, fent ell mateix l’adaptació del text original al Valencià. També a Benifaió dirigeix el cor de veus blanques Madrigalet.

      Eixe mateix any comença a fer l’activitat extraescolar d’aprenentatge musical per a alumnes d’infantil als col·legis públics Santa Bàrbara i Trullàs de Benifaió.